Boulders Safari Lodge

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi
Boulders Safari Lodge Öne Çıkan Resim
Boulders Safari Lodge Dış Mekan
Boulders Safari Lodge Dış Mekan
Boulders Safari Lodge Dış Mekan
Boulders Safari Lodge Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Boulders Safari Lodge
N4 Toll Road Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Nkomazi

Nkomazi bölgesindeki Boulders Safari Lodge konaklamanızda, Inkwazi Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Kruger National Park ile 6,5 mi (10,4 km) ve Kruger Ulusal Parkı Malelane Kapısı ile 6,3 mi (10,2 km) mesafede.

Boulders Safari Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 5.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dağ Evi, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x