Bougainvillea Guest House

Candolim Plajı – Fort Aguada
Bougainvillea Guest House Öne Çıkan Resim
Bougainvillea Guest House Dış Mekan
Bougainvillea Guest House Dış Mekan
Bougainvillea Guest House Dış Mekan
Bougainvillea Guest House Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Bougainvillea Guest House
83C Sinquerim , Candolim Plajı – Fort Aguada

Bougainvillea Guest House misafirlere Candolim bölgesinde, tarihi bölgede, Sinquerim Plajı ve Aguada Kalesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Candolim Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Calangute Plajı ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Hibiscus)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x