Bougain Villa by Tree

Güney Sri Lanka Sahili, Western Province
Bougain Villa by Tree Genel
Bougain Villa by Tree Öne Çıkan Resim
Bougain Villa by Tree Dış Mekan
Bougain Villa by Tree Dış Mekan
Bougain Villa by Tree Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Bougain Villa by Tree
Sripathi Road Kaluwamodara Güney Sri Lanka Sahili, Western Province

Bougain Villa by Tree misafirlere Kaluwamodara bölgesinde, plaj yakınında, Kande Vihare Tapınağı ve Kaluwamodara Köprüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bentota Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Moragalla Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 25 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x