Boudl Heraa

Batı Bölgesi, Cidde
Boudl Heraa Genel
Boudl Heraa Genel
Boudl Heraa Genel
Boudl Heraa Öne Çıkan Resim
Boudl Heraa Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Boudl Heraa
Hera'a St after Al Tareekh Roundabout Batı Bölgesi, Cidde

Cidde (Kral Abdül Aziz Yolu) bölgesindeki Boudl Heraa misafirlere Kuzey Yolu ve Heraa Uluslararası Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 3,9 mi (6,3 km) ve Cidde Uluslararası Fuar Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Stüdyo Süit, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x