Boudl Al Fahahil

Al Ahmadi, Fahaheel
Boudl Al Fahahil Genel
Boudl Al Fahahil Genel
Boudl Al Fahahil Dış Mekan
Boudl Al Fahahil Dış Mekan
Boudl Al Fahahil Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Boudl Al Fahahil
Cross of Ghanim Alduwais St. with Makka St. Al Ahmadi, Fahaheel

Fahaheel bölgesindeki Boudl Al Fahahil misafirlere deniz kıyısında, Fahaheel Parkı ve El Kut Alışveriş Merkezi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire El Manshar Alışveriş Kompleksi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Kuveyt Magic Alışveriş Merkezi ile 3,9 mi (6,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 56 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Royal Süit, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x