Bostand 2 Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
Bostand 2 Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Bostand 2 Hotel Da Nang Oda Düzeni
Bostand 2 Hotel Da Nang Banyo Tipleri
Bostand 2 Hotel Da Nang Oda
Bostand 2 Hotel Da Nang Oda
Image More +15 fotoğraf
Bostand 2 Hotel Da Nang
91 Ha Bong Street, Ward Phuoc My Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Bostand 2 Hotel Da Nang misafirlere Da Nang (Son Tra) bölgesinde, My Khe Plajı ve Doğu Denizi Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dragon Köprüsü ile 1,5 mi (2,4 km) ve Han River ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x