Borsalino Studios & Apartments

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agrilia
Borsalino Studios & Apartments Genel
Borsalino Studios & Apartments Genel
Borsalino Studios & Apartments Öne Çıkan Resim
Borsalino Studios & Apartments Dış Mekan
Borsalino Studios & Apartments İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Borsalino Studios & Apartments
Laganas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Agrilia

Borsalino Studios & Apartments misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ve Ionian Sea 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Laganas Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Kalamaki Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Borsalino Studios & Apartments misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio for 3 guests
Dubleks,
Dubleks, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Studio
Studio for 2 guests

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x