Borgo San Nicolao

Doğu Sicilya, Randazzo
Borgo San Nicolao Genel
Borgo San Nicolao Genel
Borgo San Nicolao Genel
Borgo San Nicolao Öne Çıkan Resim
Borgo San Nicolao Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Borgo San Nicolao
Cda Calderara Rumbolo ss 120 km 190 200 Doğu Sicilya, Randazzo

Borgo San Nicolao konaklamanızda Randazzo bölgesinde, Il Picciolo Golf Club ile 11,2 km (7 mi) ve Gole Alcantara Botanik ve Jeoloji Parkı ile 19,2 km (11,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı çiftlik oteli Nelson Kalesi ile 24,5 km ve Etna Parkı Ziyaretçi Merkezi ile 32,1 km mesafede.

Yerel mutfak sevenler için u ritrovu ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 7 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. Bu çiftlik otelinde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x