Borgo San Marco

Itria Valley, Fasano
Borgo San Marco Genel
Borgo San Marco Genel
Borgo San Marco Genel
Borgo San Marco Genel
Borgo San Marco Öne Çıkan Resim
Image More +102 fotoğraf
Borgo San Marco
Contrada Sant Angelo 33 Itria Valley, Fasano

Fasano bölgesindeki Borgo San Marco misafirlere kırsal bölgede, Torre Canne Plajı ve San Domenico Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Zoosafari Hayvanat Bahçesi ile 7,9 km (4,9 mi) ve Egnazia Tarihi Alanı ile 10,3 km (6,4 mi) mesafede.

Çiftlik otelinin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 19 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, spa küveti ve buhar odası mevcuttur. Bu Akdeniz stili çiftlik otelinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası
Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x