Borgo Monte Cedrone

Apennine Mountains, Monte Santa Maria Tiberina
Borgo Monte Cedrone Öne Çıkan Resim
Borgo Monte Cedrone Dış Mekan
Borgo Monte Cedrone Dış Mekan
Borgo Monte Cedrone Kahvaltı
Borgo Monte Cedrone Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
Borgo Monte Cedrone
Vocabolo La Dogana 88 Loc. Monte Cedrone Apennine Mountains, Monte Santa Maria Tiberina

Monte Santa Maria Tiberina bölgesindeki Borgo Monte Cedrone konaklamanızda, Vitelli Palace alla Cannoniera ve Pinacoteca Comunale ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan kır evi Citta di Castello Palazzo Comunale ile 4 mi (6,5 km) ve Torre Comunale ile 4 mi (6,5 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna ve sezonluk açık havuz eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, Vadi Manzaralı, Zemin Kat
Room
Standard Apart Daire, Vadi Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, Vadi Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x