Borgo La Pietraia

Cilento (bölge), Capaccio
Borgo La Pietraia Genel
Borgo La Pietraia Genel
Borgo La Pietraia Öne Çıkan Resim
Borgo La Pietraia Dış Mekan
Borgo La Pietraia Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Borgo La Pietraia
via provinciale 13 Cilento (bölge), Capaccio

Capaccio-Paestum bölgesindeki Borgo La Pietraia konaklamanızda Piazza Orologio ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Gethsemane Tapınağı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu kır evi Torre Laura ile 6,2 mi (10 km) ve Paestum's Temples ile 6,8 mi (10,9 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu kır evinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x