Borgo Di Colleoli Resort

Colleoli
Borgo Di Colleoli Resort Genel
Borgo Di Colleoli Resort Öne Çıkan Resim
Borgo Di Colleoli Resort Dış Mekan
Borgo Di Colleoli Resort Dış Mekan
Borgo Di Colleoli Resort Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Borgo Di Colleoli Resort
Via Panoramica, 20 , Colleoli

Palaia bölgesindeki Borgo Di Colleoli Resort konaklamanızda, Tempio di Minerva Medica Tapınağı ile 14 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Villa Baciocchi Müzesi ile 6,6 mi (10,6 km) ve Peccioli Prehistoric Park ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede.

I Secoli yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Appartamento
Appartamento Trilocale
Room
Appartamento Bilocale
Room
Stüdyo, Küçük Mutfak
Room
Superior Daire, 1 Yatak Odası, Veranda
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Veranda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x