Borgo della Marinella

Batı Cosenza Sahili, Campora San Giovanni
Borgo della Marinella Öne Çıkan Resim
Borgo della Marinella Dış Mekan
Borgo della Marinella Dış Mekan
Borgo della Marinella Dış Mekan
Borgo della Marinella Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Borgo della Marinella
Località Le Formiciche, 35 Batı Cosenza Sahili, Campora San Giovanni

Amantea bölgesindeki Borgo della Marinella misafirlere deniz kıyısında, Amantea Beach ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Chiesa di San Bernardino da Siena ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Nocera Terinese Plajı ile 5 mi (8,1 km) ve Nocera Terinese Sahil Yürüyüş Yolu ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sadece hafta sonu oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Apart Daire, Ek Bina
Room
Standard Apart Daire, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x