Borgo De Li Santi

Salento Yarımadası (bölge), Otranto
Borgo De Li Santi Öne Çıkan Resim
Borgo De Li Santi Dış Mekan
Borgo De Li Santi Dış Mekan
Borgo De Li Santi Dış Mekan
Borgo De Li Santi Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Borgo De Li Santi
Via Rita Levi Montalcini Salento Yarımadası (bölge), Otranto

Borgo De Li Santi misafirlere Otranto bölgesinde, plaj yakınında, Otranto Kalesi ve Otranto Yalı Boyu ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire San Pietro Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) ve Otranto Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Borgo De Li Santi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo
Room
Standard Stüdyo
Room
Superior Dubleks, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x