Borgo al Cerro

Casole d'Elsa
Borgo al Cerro Dış Mekan
Borgo al Cerro Dış Mekan
Borgo al Cerro Dış Mekan
Borgo al Cerro Dış Mekan
Borgo al Cerro Dış Mekan
Image More +211 fotoğraf
Borgo al Cerro
Loc. Casanova snc , Casole d'Elsa

Casole d'Elsa bölgesindeki Borgo al Cerro misafirlere kırsal bölgede, Arkeoloji ve Anglikan Kilisesi Müzesi ve Le Caldane Thermal Baths ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Arte A Colori Sanat Galerisi ile 7,1 mi (11,4 km) ve Ranuccio Bianchi Bandinelli Arkeoloji Müzesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Borgo al Cerro misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 people)
Room
Family Apart Daire, 5 Yatak Odası (10 people)
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (6 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (5 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (7 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x