Bora Bora

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
Bora Bora Genel
Bora Bora Öne Çıkan Resim
Bora Bora Kahvaltı
Bora Bora Yerinde Yemek
Bora Bora Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Bora Bora
7 Slavianska Street Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

Sunny Beach bölgesindeki Bora Bora misafirlere deniz kıyısında, Güneşli Sahil ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Action Aquapark su parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Platinum Casino Kumarhanesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve The Bridge - Sunny Beach ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

41 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Panoramic
Panoramic Apart Daire
Comfort
Comfort Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x