Boothill Inn And Suites

Güney Merkez Montana, Billings
Boothill Inn And Suites Genel
Boothill Inn And Suites Genel
Boothill Inn And Suites Genel
Boothill Inn And Suites Öne Çıkan Resim
Boothill Inn And Suites Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Boothill Inn And Suites
242 East Airport Road Güney Merkez Montana, Billings

Boothill Inn And Suites konaklamanızda Billings merkezinde, MetraPark ve Rimrock Auto Arenası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Billings Depot ile 3,3 km (2,1 mil) ve Yellowstone Sanat Müzesi ile 3,6 km (2,2 mil) mesafede.

Boothill Inn And Suites misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

69 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 spa küveti ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Double Queen Room
Room
Family Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x