Boonsiam Hotel

Güney Tayland, Pak Nam
Boonsiam Hotel Genel
Boonsiam Hotel Genel
Boonsiam Hotel Öne Çıkan Resim
Boonsiam Hotel Dış Mekan
Boonsiam Hotel Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Boonsiam Hotel
27 Chaoknun Road, T.Paknum Güney Tayland, Pak Nam

Boonsiam Hotel misafirlere Krabi (Krabi Kent Merkezi) bölgesinde, Maharaj Gıda Pazarı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 11,4 mi (18,3 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 10,6 mi (17 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Maya restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 120 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Superior
Superior Twin Room
Room
Superior Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x