Bonobo Lodge

Missirah
Bonobo Lodge Genel
Bonobo Lodge Genel
Bonobo Lodge Genel
Bonobo Lodge Genel
Bonobo Lodge Genel
Image More +60 fotoğraf
Bonobo Lodge
Ile de Kathior - Missirah - Niombato 0 , Missirah

Bonobo Lodge misafirlere Fatick bölgesinde, plajda, Parc National du Delta du Saloum ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede ve Niumi Ulusal Parkı ile 21,4 mi (34,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Bullen Kalesi ile 28,3 mi (45,5 km) ve St Joseph's Adult Education & Skills Centre ile 31,6 mi (50,9 km) mesafede.

Bonobo Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe
Kulübe
Family
Family Oda
Room
Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x