Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel

Orta Vietnam, Nha Trang
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel Genel
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel Öne Çıkan Resim
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel Dış Mekan
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel Dış Mekan
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel
9/1C Nguyen Thien Thuat St Orta Vietnam, Nha Trang

Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Nha Trang Gece Pazarı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Vincom Plaza Le Thanh Ton Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Bai Dai Plajı ile 14,3 mi (23,1 km) ve Tram Huong Kulesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Bondi Backpackers Nha Trang - Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu hostelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 8-Bed)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (Bed in 12-Bed)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed in 8-Bed)
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için (Bed in 12-Bed)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x