Bondi Otelleri Ara

En uygun Bondi otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Bondi otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Bondi Hakkında

Bondi Avustralya’nın Yeni Güney Galler Bölgesi’nde, Sydney’in hemen doğusunda küçük bir banliyö. Bölgenin en çok sevilen ve en popüler plajı olan Bondi Plajı burada yer aldığından ve Sydney’e çok yakın olduğundan oldukça popüler bir yer.

Avustralya Doğal Mirasları Listesi’nde yer alan Bondi Plajı yaklaşık 1 km uzunluğundaki bir kumsaldan oluşuyor ve dalgalı sulara sahip. Güvenli yüzme alanları sarı ve kırmızı bayraklarla işaretlenmiş olan plaj sörf tutkunlarının en sevdiği destinasyonlardan. Her yıl ağustos ayında Sydney’den başlayıp Bondi Plajı’nda sona eren ve 14 kilometrelik bir parkurdan oluşan surf yarışı düzenleniyor. Marttan mayısa ve eylülden kasıma kadar balina ve yunusların göç dönemi olduğundan açıkta bu memelileri görebilirsiniz. Zaman zaman bölgede peri penguenlerine de rastlanır.

Bondi Kaykay Parkı yörenin en önemli lokasyonlarından birisi. 1991 yılında kurulan ve sürekli geliştirilen park günümüzde her yıl Bowl-A-Rama adlı kaykay şampiyonasına ev sahipliği yapan büyük bir kaykay merkezi konumunda.

Bondi Plajı boyunca sahil şeridinde uzanan Campbell Parade Caddesi ve caddeye bağlı ara sokaklarda çok sayıda güzel kafe ve restoran bulunur. 1900’lü yılların başında inşa edilen Hotel Bondi banliyönün mimari simgesi kabul edilir. Bondi Pavilion ise tüm sanatseverlerin farklı etkinlik, gösteri ve sergileri bir arada bulabileceği yılın her dönemi son derece aktif olan bir kültür merkezi. Westfield Bondi Junction aradığınız birçok şeyi bir arada bulabileceğiniz büyük bir alışveriş merkezi. Tüm yıl, çoğu kaykay ve sörf tutkunu milyonlarca turist ağırlayan ve arka arkaya çeşitli festivaller düzenleyen bu küçük banliyöde gece hayatı için de çok çeşitli alternatifler bulunur.