BON Hotel Ekiti

Ado Ekiti
BON Hotel Ekiti Genel
BON Hotel Ekiti Genel
BON Hotel Ekiti Öne Çıkan Resim
BON Hotel Ekiti Dış Mekan
BON Hotel Ekiti Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
BON Hotel Ekiti
1 Grand Towers Rd Off Iworoko , Ado Ekiti

BON Hotel Ekiti, Ado Ekiti bölgesindedir.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ado Ekiti bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1808 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Süit
Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Oda (Diplomatic)
Room
Classic Oda
Room
Business Süit
Room
Presidential Dağ Evi
Room
Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x