Bohol La Roca

Visayan Adaları, Tagbilaran
Bohol La Roca Öne Çıkan Resim
Bohol La Roca Dış Mekan
Bohol La Roca Yerinde Yemek
Bohol La Roca Banyo Tipleri
Bohol La Roca Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
Bohol La Roca
Graham Avenue Visayan Adaları, Tagbilaran

Bohol La Roca misafirlere Tagbilaran (Cogon) bölgesinde, Tagbilaran Rıhtımı ve Lite Port Center ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Alona Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) ve Virgin Adası ile 11,7 mi (18,8 km) mesafede.

Akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için Baybayon restoranı ideal, bu restoran Filipin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 10.00 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x