Boho Club

Marbella
Boho Club Genel
Boho Club Genel
Boho Club Genel
Boho Club Öne Çıkan Resim
Boho Club Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Boho Club
Urb. Lomas de Río Verde 144 , Marbella

Boho Club misafirlere Marbella (Golden Mile) bölgesinde, Puerto Banus Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Los Naranjos Golf Sahası ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Puerto Banus Marina ile 2,6 km ve Marbella Golf and Country Club ile 17,8 km mesafede.

Boho Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçeli
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak, Dağ Manzaralı
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x