Bohème B&B al Centro

Western Sicily, Palermo
Bohème B&B al Centro Genel
Bohème B&B al Centro Öne Çıkan Resim
Bohème B&B al Centro Dış Mekan
Bohème B&B al Centro Dış Mekan
Bohème B&B al Centro İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Bohème B&B al Centro
Via Catania 15 Western Sicily, Palermo

Bohème B&B al Centro size Palermo merkezinde, Mondello Plajı ve Villa Trabia ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palermo Limanı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Via Roma ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Classic
Classic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Basic Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x