Bogorodskoe Hotel

Orta Rusya, Moskova
Bogorodskoe Hotel Öne Çıkan Resim
Bogorodskoe Hotel Dış Mekan
Bogorodskoe Hotel Kahvaltı
Bogorodskoe Hotel Kahvaltı
Bogorodskoe Hotel Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
Bogorodskoe Hotel
Leninskiy Propspekt 119A Orta Rusya, Moskova

Bogorodskoe Hotel misafirlere Moskova (Güneybatı İdari Okrugu) bölgesinde, Rusya Halkların Dostluğu Üniversitesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Orlov Paleontoloji Müzesi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kremlin ile 9,5 mi (15,2 km) ve Kızıl Meydan ile 10,7 mi (17,3 km) mesafede.

Богородское, Bogorodskoe Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Business
Business Stüdyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo
Room
Family Stüdyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x