Bodhgaya Regency Hotel

Doğu Hindistan, Bodh Gaya
Bodhgaya Regency Hotel Genel
Bodhgaya Regency Hotel Genel
Bodhgaya Regency Hotel Öne Çıkan Resim
Bodhgaya Regency Hotel Dış Mekan
Bodhgaya Regency Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Bodhgaya Regency Hotel
Near Japanese Temple (Mastipur) Doğu Hindistan, Bodh Gaya

Bodhgaya Regency Hotel misafirlere Gaya merkezinde, Mahabodhi Tapınağı yakınında ve Ajapala Nigrodha Tree ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rajayatna Tree ile 0,1 mi (0,1 km) ve Archaeological Museum ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut.

110 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x