Boca Beach Resort Club

Coastal Region, Crucita
Boca Beach Resort Club Genel
Boca Beach Resort Club Genel
Boca Beach Resort Club Genel
Boca Beach Resort Club Öne Çıkan Resim
Boca Beach Resort Club Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Boca Beach Resort Club
Sitio la Gilse Sector La Boca Coastal Region, Crucita

Boca Beach Resort Club misafirlere Crucita bölgesinde, denize sıfır, Nuestra Senora de Guadalupe Kilisesi ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede ve San Jacinto Plajı ile 7,5 mi (12 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Manabí Fisherman Statue ile 29,6 mi (47,7 km) ve Merkez Bankası Müzesi ile 29,7 mi (47,8 km) mesafede.

Deniz ürünleri sevenler için boca ideal; otelin denize sıfır restoranı tavsiye edilir, isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 2 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Büyük Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Romantic
Romantic Oda, Okyanus Manzaralı, Okyanusa Sıfır

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x