Blumentag

Batı Cosenza Sahili, Paola
Blumentag Genel
Blumentag Dış Mekan
Blumentag Dış Mekan
Blumentag Dış Mekan
Blumentag Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Blumentag
Viale Magna Grecia 8 Batı Cosenza Sahili, Paola

Paola bölgesindeki Blumentag konaklamanızda, Paola Adliyesi ve Tespihli Hz. Meryem Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Montevergine Kilisesi ile 1,3 mi (2 km) ve Paola San Francesco Kapısı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x