Blueberry Plantation Golf Resort

Güneydoğu Georgia, Alma
Blueberry Plantation Golf Resort Genel
Blueberry Plantation Golf Resort Öne Çıkan Resim
Blueberry Plantation Golf Resort Dış Mekan
Blueberry Plantation Golf Resort Dış Mekan
Blueberry Plantation Golf Resort Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Blueberry Plantation Golf Resort
174 Plantation Dr Güneydoğu Georgia, Alma

Alma bölgesindeki Blueberry Plantation Golf Resort misafirlere iskele üstünde, Blueberry Plantation Golf Sahası ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Montgomery Reservoir ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel General Coffee Eyalet Parkı ile 15,5 mi (24,9 km) ve Appling Country Kulübü ile 16 mi (25,8 km) mesafede.

Blueberry Plantation Golf Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bornoz vardır.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Alma bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1755 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room, 1 King Bed, Golf Course View
Standard
Standard Double Room with Golf Course View
Room
Standard Double Room with Easy Access
Room
Standard Room, 1 King Bed, Easy Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x