Blueberry Hill Hotel

Highveld Ridge, Honeydew
Blueberry Hill Hotel Genel
Blueberry Hill Hotel Genel
Blueberry Hill Hotel Öne Çıkan Resim
Blueberry Hill Hotel Dış Mekan
Blueberry Hill Hotel Kahvaltı
Image More +88 fotoğraf
Blueberry Hill Hotel
3 Blueberry St Honeydew Highveld Ridge, Honeydew

Blueberry Hill Hotel misafirlere Randburg (Honeydew) bölgesinde, Ticketpro Dome Etkinlik Mekanı ve Northgate Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Montecasino Kumarhanesi ile 8,9 mi (14,3 km) ve Gold Reef City Tema Parkı ile 19,3 mi (31,1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan restoranı Oko misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Deluxe- Canyon Facing
Room
Superior Deluxe - North Facing

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x