Blue Wave Hotel

Kuzey Vietnam, Cua Lo
Blue Wave Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Wave Hotel Dış Mekan
Blue Wave Hotel Kahvaltı
Blue Wave Hotel Kahvaltı
Blue Wave Hotel Kahvaltı
Image More +43 fotoğraf
Blue Wave Hotel
1 Hoang Van Tam St., Nghi Huong Kuzey Vietnam, Cua Lo

Cua Lo bölgesindeki Blue Wave Hotel konaklamanızda, Ho Chi Minh Meydanı ile 10,9 mi (17,6 km) ve Xo Viet Nghe Tinh Müzesi ile 11,5 mi (18,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Central Park ile 12 mi (19,3 km) ve Dien Thinh Bölge Kilisesi ile 17 mi (27,3 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 110 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x