Blue Sea Costa Verde

El Arenal
Blue Sea Costa Verde Genel
Blue Sea Costa Verde Genel
Blue Sea Costa Verde Genel
Blue Sea Costa Verde Genel
Blue Sea Costa Verde Genel
Image More +42 fotoğraf
Blue Sea Costa Verde
Avinguda d'Europa, 33 El Arenal , El Arenal

Blue Sea Costa Verde misafirlere Llucmajor bölgesinde, okyanus kıyısında, Aqualand El Arenal Su Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve El Arenal Limanı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palmalı Santa Maria Katedrali ile 11,4 mi (18,3 km) ve Palma de Mallorca Limanı ile 16,4 mi (26,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Blue Sea Costa Verde misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

124 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults)
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 Adults + 1 Child)
Üç
Üç Kişilik Oda (3 Adults)
Dört
Dört Kişilik Oda (2 Adults + 2 Children)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x