Blue Ridge Restaurant & Cottages

Surrey County, Saint Andrew Parish
Blue Ridge Restaurant & Cottages Genel
Blue Ridge Restaurant & Cottages Genel
Blue Ridge Restaurant & Cottages Genel
Blue Ridge Restaurant & Cottages Öne Çıkan Resim
Blue Ridge Restaurant & Cottages Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Blue Ridge Restaurant & Cottages
Lot 9 Salt Hill Rd Surrey County, Saint Andrew Parish

Blue Ridge Restaurant & Cottages konaklamanızda Silver Hill Gap bölgesinde, Blue ve John Crow Dağları Ulusal Parkı ile 18,3 km (11,4 mi) ve University of the West Indies ile 20,3 km (12,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Amerika Birleşik Devletleri Elçiliği ile 22,9 km (14,2 mi) ve Bob Marley Müzesi ile 25,1 km (15,6 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Blue Ridge Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez (Butterfly Cottage)
Standard
Standard Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Peacock Cottage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x