Blue Peter Hotel

Stranraer
Blue Peter Hotel Genel
Blue Peter Hotel Genel
Blue Peter Hotel Genel
Blue Peter Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Peter Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Blue Peter Hotel
23 Main St , Stranraer

Blue Peter Hotel konaklamanızda Stranraer bölgesinde, Kennedy Şato Bahçeleri ile 18,1 km (11,3 mi) ve Logan Botanik Bahçesi ile 31,5 km (19,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Galloway Burnu Feneri ile 45,5 km (28,3 mi) mesafede.

Blue Peter Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (with Private Bathroom)
Tek
Tek Kişilik Oda (with Bathroom)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (with Private Bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x