Blue Orchids Hotel

Hat Yai
Blue Orchids Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Orchids Hotel Dış Mekan
Blue Orchids Hotel Dış Mekan
Blue Orchids Hotel Dış Mekan
Blue Orchids Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Blue Orchids Hotel
203 Soi 5 Phetkasem Road , Hat Yai

Blue Orchids Hotel misafirlere Hat Yai bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Songkla Prensi Üniversitesi Hatyai Kampüsü ve Hatyai Ticari Teknoloji Okulu ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lee Bahçesi Plaza ile 2 mi (3,2 km) ve Tesco Lotus ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Blue Orchids Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kaplıca, açık havuz ve sauna vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x