Blue Lagoon Kosher Hotel

Paphos
Blue Lagoon Kosher Hotel Genel
Blue Lagoon Kosher Hotel Genel
Blue Lagoon Kosher Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Lagoon Kosher Hotel Dış Mekan
Blue Lagoon Kosher Hotel Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Blue Lagoon Kosher Hotel
69, Tombs of the Kings Avenue , Paphos

Blue Lagoon Kosher Hotel misafirlere Baf bölgesinde, plajda, Kral Mezarları ve Agia Solomoni Yeraltı Mezarları 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Paphos Limanı ile 2,5 mi (4 km) ve Coral Bay Plajı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

KOSHER RESTAURANT yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve terlik vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Two
Two Bedroom Suite Sea View
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Şehir Manzaralı
Room
Superior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x