Blue eagle

Santa Maria
Blue eagle Genel
Blue eagle Öne Çıkan Resim
Blue eagle Dış Mekan
Blue eagle Kahvaltı
Blue eagle Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Blue eagle
Zona Nort 58 Santa Maria , Santa Maria

Blue eagle misafirlere Sal bölgesinde, deniz kıyısında, Nazarene Kilisesi ile Santa Maria İskelesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Maria Belediye Pazarı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Santa Maria Kent Meydanı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spa küveti gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Club
Club Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
City Oda, Koy Manzaralı
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x