Blue Bay Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Skala
Blue Bay Hotel Genel
Blue Bay Hotel Genel
Blue Bay Hotel Genel
Blue Bay Hotel Öne Çıkan Resim
Blue Bay Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Blue Bay Hotel
Skala Decentralized Administration Of The Aegean, Skala

Batnaz bölgesindeki Blue Bay Hotel misafirlere deniz kıyısında, Batnaz (Patmos) Limanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kıyamet Mağarası ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Skala Marina ile 1,4 km (0,9 mil) ve Meloi Plajı ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x