Blossom Tao Hotel

Hangzhou
Blossom Tao Hotel Genel
Blossom Tao Hotel Genel
Blossom Tao Hotel Genel
Blossom Tao Hotel Genel
Blossom Tao Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Blossom Tao Hotel
No. 1, Bonded Avenue, Jingjiang Street Xiaoshan District , Hangzhou

Blossom Tao Hotel konaklamanızda Hangzhou bölgesinde, Hangzhou Paradise Park ile 29,6 km (18,4 mi) ve MIXC Alışveriş Merkezi ile 31,9 km (19,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel West Lake ile 32 km (19,9 mil) ve Broken Bridge (Viran Köprü) ile 34,3 km (21,3 mil) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

167 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Elite Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Signature İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x