Bloom Hotel - Brookefield

Bengaluru
Bloom Hotel - Brookefield Öne Çıkan Resim
Bloom Hotel - Brookefield İç Mekan
Bloom Hotel - Brookefield Kahvaltı
Bloom Hotel - Brookefield Yerinde Yemek
Bloom Hotel - Brookefield Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Bloom Hotel - Brookefield
Green Ave Rd , Bengaluru

Bloom Hotel - Brookefield misafirlere Bengaluru (Whitefield) bölgesinde, DivyaSree Technopark ve Marathahalli Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel M.G. Road ile 8,5 mi (13,7 km) ve Manyata Tech Park ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Bloom Hotel - Brookefield misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 88 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x