Bloo Bali Hotel - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Kuta
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified Genel
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified Genel
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Bloo Bali Hotel - CHSE Certified
Jl. Dewi Sri no. 11a Lesser Sunda Islands, Kuta

Bloo Bali Hotel - CHSE Certified konaklamanızda Kuta merkezinde, Legian Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Bali Patlaması Anıtı ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Seminyak Plajı ile 3,2 km (2 mi) ve Double Six Plajı ile 3,3 km (2,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Pantry ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 77 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Family Oda
Room
Family Room 4D3N Package

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x