Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Legian
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified Genel
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified Genel
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified Genel
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified
Jl. Sriwijaya No. 88 Lesser Sunda Islands, Legian

Legian (Legian Kent Merkezi) bölgesindeki Bliss Surfer Bali by Tritama Hospitality - CHSE Certified misafirlere Bali Patlaması Anıtı ve Seminyak Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Legian Plajı ile 1,7 km ve Seminyak Plajı ile 3,2 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Bombora Resto and Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 111 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Family Süit
Room
Üç Kişilik Oda (Bliss)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x