Bliss Lodging

Hirafu
Bliss Lodging Genel
Bliss Lodging Genel
Bliss Lodging Genel
Bliss Lodging Öne Çıkan Resim
Bliss Lodging Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Bliss Lodging
5-3-8-13 Hirafu Niseko , Hirafu

Kutchan bölgesindeki Bliss Lodging misafirlere Niseko Mountain Resort Grand Hirafu ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Niseko Hanazono Tatil Merkezi ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Fukidashi Parkı ile 15,3 km (9,5 mil) ve Yotei Dağı ile 30,7 km (19,1 mil) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Twin, 17㎡)
Room
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası (Mt.Yotei View, 32㎡)
Room
Family Stüdyo (2 Bunk Beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x