Bleu Cobalt Cottage

Route 62, Cape Winelands
Bleu Cobalt Cottage Öne Çıkan Resim
Bleu Cobalt Cottage Dış Mekan
Bleu Cobalt Cottage Dış Mekan
Bleu Cobalt Cottage Dış Mekan
Bleu Cobalt Cottage Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Bleu Cobalt Cottage
76 Huguenot street c/o Huguenot and De Wet street Route 62, Cape Winelands

Bu kır evi konaklamanızda Franschhoek merkezinde, Franschhoek Sanat Evi ve Franschhoek Wine Tram ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu kır evi Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile 4,3 km (2,7 mil) ve Boschendal Estate ile 8,4 km (5,2 mil) mesafede.

Klimalı bu kır evinde özel havuz ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için buzdolabı ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Kır Evi, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x