Blessed Corner Guest House

East London
Blessed Corner Guest House Öne Çıkan Resim
Blessed Corner Guest House Dış Mekan
Blessed Corner Guest House Banyo Tipleri
Blessed Corner Guest House Banyo Tipleri
Blessed Corner Guest House Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Blessed Corner Guest House
28 Mc Jannet Drive, Baysville , East London

Blessed Corner Guest House misafirlere East London bölgesinde, plaj yakınında, Eastern Plajı ve East London Jan Smuts Stadyumu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon The Cenotaph ile 1,9 mi (3 km) ve Ann Bryant Art Gallery ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x