Blackstone Hotel

Güney Ve Kuzey Dakota, Mandan
Blackstone Hotel Genel
Blackstone Hotel Genel
Blackstone Hotel Genel
Blackstone Hotel Genel
Blackstone Hotel Genel
Image More +21 fotoğraf
Blackstone Hotel
2630 Old Red Trail Güney Ve Kuzey Dakota, Mandan

Mandan bölgesindeki Blackstone Hotel, Prairie West Golf Course ve Raging Rivers Waterpark ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu kumarhane olan otel Missouri River ile 6,5 km (4,1 mi) ve Bismarck State College ile 10,5 km (6,6 mi) mesafede.

Yemek servisi için Blackstone Grill ideal; otelin café içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut.

Misafirler için 78 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için kumarhane ve karaoke vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x