Björkbackens Karaktärshotell

Güney İsveç, Vimmerby
Björkbackens Karaktärshotell Genel
Björkbackens Karaktärshotell Genel
Björkbackens Karaktärshotell Genel
Björkbackens Karaktärshotell Genel
Björkbackens Karaktärshotell Genel
Image More +81 fotoğraf
Björkbackens Karaktärshotell
Traktorgatan 3 Güney İsveç, Vimmerby

Björkbackens Karaktärshotell konaklamanızda Vimmerby bölgesinde, Astrid Lindgren's Nas ve Astrid Lindgren Dünyası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Virum Älgpark ile 29,3 km (18,2 mi) mesafede.

Yemek servisi için Björkbackens Kök & Scen ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 46 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için ücretli su parkı, sauna ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Vimmerby bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Room With Bunk Bed
Room
Room Romantic
Room
Premium Room Family
Room
Room Business
Room
Junior Süit
Room
Premium Room With Sofa
Room
Economy Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x