Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive Genel
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive Genel
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive Genel
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive
Kalamaki Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kalamaki

Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive misafirlere Zakynthos bölgesinde, plaj yakınında, National Marine Park of Zakynthos ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kalamaki Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil resort otel Laganas Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) ve Zakynthos Limanı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Bitzaro Grande Hotel - All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 140 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x