Bistrampolis Manor Boutique Hotel

Panevėžys County, Kučiai
Bistrampolis Manor Boutique Hotel Genel
Bistrampolis Manor Boutique Hotel Genel
Bistrampolis Manor Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Bistrampolis Manor Boutique Hotel Dış Mekan
Bistrampolis Manor Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Bistrampolis Manor Boutique Hotel
Bistrampolis street. 1 Kuciai village Panevėžys County, Kučiai

Kučiai bölgesindeki Bistrampolis Manor Boutique Hotel konaklamanızda, Juozo Miltinio Tiyatrosu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Panevezys Üniversitesi ile 9,9 mi (15,9 km) ve Juozas Miltinis Heykeli ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık tenis kortu, spor salonu ve kiralık bisiklet vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Dört Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x